Home Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Добре дошли във форума
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Добре дошли във форума
#2
Добре дошли във форума 8 Години, 5 Месеци Карма: 0
Този форум се поддържа се с доброволния труд на екип от няколко души модератори.

Уважаеми посетители, този форум е свободен, всеки може да чете съобщенията в него, да се регистрира напълно свободно и да участва в дискусиите.
Форумът е български, от което следва потребителите на форума да пишат само на кирилица. Неуважението към българския език не се толерира. Участниците във форума следва да се стараят публикациите им да имат достатъчно добър правопис! Текстове, написани видимо неграмотно, могат да бъдат изтривани или прередактирани от модераторите без предупреждение!

За да участвате в дискусиите трябва да сте регистриран потребител! Това условие е необходимо за да се избегне възможността анонимни или нерегистрирани посетители да злоупотребяват с форума. Всеки, който иска да участва в дискусиите, трябва първо да има регистрация. След подаване на заявка за регистрация е необходимо активиране на потребителят от администратор. Възможно е да не Ви бъде отговорено веднага.
Анонимните потребители могат само да четат.

Вижте възможностите на ФОРУМЪТ!
- запазвате собствен псевдоним (nick)
- никой не може да използва вашият псевдоним!
- никой не може да пише от ваше име!
- редактирате или изтривате ваши съобщения
- измисляте автоматичен подпис излизащ след всяко ваше съобщение
- публикувате информация за себе си
- получавате по e-mail отговорите на вашите съобщения
- определяте начина, по който се подреждат съобщенията
- изпращате и получавате лично адресирани бележки
- при влизане във форума се зареждат вашите настройки

ДОБРИЯТ ТОН - ПРЕДИ ВСИЧКО!
Моля, имайте предвид, че съдържанието на дискусиите е строго специализирано, касаещо изключително теми свързани с Арчар, Видинско.
Не е препоръчително във форума да се дискутират теми с религиозна, политическа, етническа и др. насоченост, които евентуално ще нарушат добрият тон на участниците.
Абсолютно е забранено публикуването на материали в този форум, нарушаващи нечии авторски права. При публикуване на не-авторски материали, следва да се указва името на Автора, както и оригиналният източник на материала.
Използването на авторски текстове от този форум може да става след изричното указване на Автора на публикацията, като следва да се посочи и пълен URL линк към статията във форумът.
Абсолютно е забранено използването на нецензурни думи, публикуването на рекламни материали, публикуването на статии или URL линк с еротично и/или порнографско съдържание!

При всяко посещение на форума, трябва да влизате с името и избраната от вас парола.
Не превръщайте форума в чат. За тази цел имате на разположение система за частни съобщения, както и стандартните протоколи като електронна поща, ICQ, IRC и др.

Тези правила се налагат, единствено и само за да гарантират спокойствието и удобството на участниците във форумите, и са необходими за улесняването на контрола, ако се установи, че недобросъвестни лица се опитват да злоупотребяват с нашето гостоприемство.

Администраторите на форума си запазват правото да изтриват БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ регистрирани потребители, злоупотребяващи с форума.
Администраторите и Модераторите на форума си запазват правото БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ да редактират или изтриват мнения на регистрирани потребители неотговарящи на условията за участие.
Administrator
Admin
Мнения: 1
graph
Изключен Click here to see the profile of this user
Последна редакция: 03/08/2010 08:34 от admin.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
 
Отиди най-отгореСтраница: 1